Yoğunluk Nedeniyle Bayılan Kadın Hastane Koridorunda Fenalaştı

ŞANLIURFA Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yoğunluk Nedeniyle Bayılan Genç Kadına Çevreden Müdahale

ŞANLIURFA Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dahiliye polikliniğinde muayene sırası bekleyen genç bir kadın, yoğunluk nedeniyle fenalaşarak bayıldı. Hastane koridorunda yere yığılan kadına ilk müdahaleyi sıra bekleyen hasta ve yakınları yaptı. O anlara ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılması tepkilere neden oldu.

Olay, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği öğrenilemeyen bir kadın, rahatsızlığı nedeniyle dahiliye polikliniğine muayene olmaya geldi. Ancak hastanede yaşanan yoğunluk nedeniyle sıra bekleyen kadın bir anda bayılarak yere yığıldı. Genç kadının bayılması, hastane koridorunda kısa süreli paniğe yol açtı. O sırada çevrede bulunan diğer hasta ve yakınları, sağlık görevlisi bulunmadığı için kadına müdahale etmeye çalıştı. Vatandaşlar, baygın haldeki kadını ayıltmak için başına su döktü ve ağzını açmaya çalıştı. Baygın halde yerde yatan kadının cep telefonuyla kaydedilen görüntüleri, sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve birçok kullanıcı duruma tepki gösterdi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: -ŞANLIURFA – DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Related Posts

Prof. Dr. Çelik: Zayıflama baskısı gençleri anoreksiya riskiyle karşı karşıya bırakıyor

Prof. Dr. Çelik: Zayıflama baskısı gençleri anoreksiya riskiyle karşı karşıya bırakıyor

Uzmanı uyardı: Yanlış saklanan et ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir

Uzmanı uyardı: Yanlış saklanan et ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir

Uzmanından şekersiz ev baklavası tarifi! Her dilimi sadece 120–130 kalori

Rafine şeker içermeyen, tam buğday unlu, doğal hurma şurubuyla tatlandırılan ev yapımı baklava, geleneksel tatlılara hafif ve dengeli bir alternatif sunuyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, her dilimi sadece 120–130 kalori olan baklavanın tarifini verdi.

Uzmanı tek tek sıraladı: Kurban etini bir de böyle tüketin!

Doç. Dr. Nazlı Nur Aslan Çin, bayramda kesilen kurban etinin bir süre bekletildikten sonra yanında sebze ağırlıklı besinlerle tüketilmesini tavsiye etti. Çin, “Kestiğimiz kurban etini, 12-24 saat aralığında buzdolabında dinlendirmemiz gerekiyor. Kurban eti ile kavurma yapacaksak; doymuş yağ eklemeden, etin kendi yağı ile kısık ateşte ve az miktarda tuz ile pişirmemiz yeterli olacaktır” dedi.

Sağlık Bakanlığı’ndan Ek Ödeme Uyarısı

Sağlık Bakanlığı kamu hastanelerine yazı gönderip, ‘Ek Ödemelerin Gecikmemesi’ konusunda uyarıda bulundu. Hekimsen konu hakkında açıklama yaptı. 

Her 6 çiftten biri bu sorunu yaşıyor: Uzmanından ‘erkek faktörü’ uyarısı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Zeynep Ataman Yıldırım, kısırlığın yalnızca kadın kaynaklı olmadığını vurgulayarak, infertilite vakalarının yüzde 40’ında erkek faktörünün etkili olduğunu belirtti.